Yunak Fatih İlkokulu
FATİH MAH. NAZLI CAD. FATİH İLKÖĞRETİM İLK OKULU BLOK NO: 32 YUNAK / KONYA

VİZYON

Çevresinde her zaman en iyi olmayı hedefleyen, teknolojiyi en üstün düzeyde kullanan, gelişime her zaman açık, çevreye önem veren ve bireyi temel alan bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Çevremizdeki 7-14 yaş arasındaki çocuklara temel eğitim vererek onları çağın gereklerine uygun, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, üreten ve yaratıcı gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeye ihtiyaç duyan, Atatürk ilkeleri ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çevreye önem veren, yöresel kimliğini ve milli değerlerini koruyabilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, özgür, girişimci, genç ve dinamik bireyler olarak yetiştirmek ve orta öğretime hazırlamaktır.

2022-2023 YILI İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ

NORMAL ÖĞRETİM

DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ: 14:30

Katı Yakıtlı Kalorifer Sistemi

Okulumuz taşıma merkezidir.

İl merkezine 160 km olup okulumuz ilçe merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun yerleşkesi Yunak merkez Fatih Mahallasinde bulunmaktadır. İlçe merkezinde her yere yürüme mesafesindedir. Ayrıca ilçe merkezinde belediyenin iki minibüsü ulaşım hizmeti vermektedir.

Elektrik üreten güneş enerji panel sistemi (Yenilenebilir enerji kapsamında)